Menu

Vildbjergcup 2022 KHIF

image
10. maj 2022 kl. 17:36

Nyt vedrørende Vildbjerg Cup!

Vi har på nuværende tidspunkt et overblik over, hvilke hold der kan tilbydes holdsamarbejde til Vildbjerg Cup.

Der kan tilbydes hold i nuværende årgang U8-9 drenge og U13-14 drenge (Sjoldby). Herudover er der også KHIF spillere på flere hold i FC Thy Piger samarbejdet.

Sjoldby og FC Thy Piger bor for begges vedkommende på skole med bespisning, hvor U8-9 drengene bor sammen med forældre på camping.

Alle KHIF´s forældre vil komme til at bo på samme campingplads/-område, hvis nedennævnte fremgangsmåde anvendes. For U8-9 drengenes vedkommende står hver enkelt familie i øvrigt for bespisningen ved campingenheden.

Deltager prisen for en U8-9 spiller er kr. 485,- og for Sjoldby drengene er prisen 1.095,-. Indbetaling sker på klubbens hjemmeside www.khif1904.dk (Tilmelding til holdene – Ungdom, udendørs). Betaling er senest d. 20/5-22.

Udgift for den enkelte familie vil derudover være camping-gebyr på kr. 995 pr. enhed – dvs. telt, camplet eller campingvogn.

www.vildbjerg-cup.dk  indeholder mange interessante og relevante oplysninger - og derudover er I selvfølgelig mere end velkomne til at kontakte Jeres træner eller ungdomsudvalget.

 

Betaling af camping

Gå ind på www.vildbjerg-cup.dk, klik foroven på ”Camping”. Klik på den gule knap ”Bestilling af campingplads”. Under ”Campingadministrator” vælges derefter ”Koldby-Hørdum IF – Marianne Leegaard” så er det ellers bare at taste alle oplysninger og betale……

På ovenstående måde er vi alle ”sikret” at bo på samme campingplads/område.

HUSK AT BETALE TIL TIDEN, HVIS IKKE MAN TILMELDER/BETALER CAMPING INDEN 1. JUNI, KOMMER MAN IKKE TIL AT LIGGE PÅ SAMME CAMPINGOMRÅDE.

Spørgsmål, så kontakt Mariane Leegaard ulrikmariane@yahoo.dk eller mobil 40966754.

Klubbens hovedsponsor:

 

 

Luk