Menu

Genåbning af fodboldlivet i KHIF

image
16. maj 2020 kl. 14:35
Status på genåbning af fodboldlivet i KHIF:
Kære spillere og forældre,
Efter trænermødet i mandags kan vi informere om, at det i første omgang bliver vores seniorspillere, der som de første i KHIF igen tager fat på fodboldtræningen.
Ungdomsspillerne må desværre vente lidt endnu.
Fodboldens corona-regler er under konstant forandring i disse dage. DIF har den 13. maj offentliggjort nye retningslinjer, der betyder, at afstanden på 2 meter ikke længere er nødvendig under selv træningen, de unge mennesker må igen heade til bolden og  bruge hænderne ved indkast, hvilket ikke var tilladt for bare en uge siden.
Ungdomsudvalget har derfor besluttet sig for, nøje at opdatere sig om ændringer på området og forventer, at vi inden længe kan melde en genåbningsdato ud for vores ungdomsfodbold.
Ungdomsudvalget vil i den mellemliggende tid, samtidig arbejde på en færdiggørelse af en Corona-fodboldguide for ungdomtræningen i KHIF, så en genåbning af fodboldlivet for vores ungdomsspillere og trænere kan ske på et sikkert og et sundhedsmæssigt forsvarligt grundlag.
Fodboldguiden vil tage udgangspunkt i myndighedernes generelle anbefalinger samt de offentliggjorte retningslinjer for udendørsidræt fra Danmarks Idrætsforbund.
Håber snart vi igen kan mødes på banerne⚽️⚽️⚽️
Med fodboldsportslige hilsner
Ungdomsudvalget KHIF
Luk